Σε λίγες ώρες το 2021 φεύγει για να υποδεχθούμε το 2022. Όπως κάθε νέα αρχή, έτσι και το 2022 ανατέλλει με ελπίδα και αισιοδοξία. Με την αισιοδοξία πως θα ξεπεράσουμε την παγκόσμια υγειονομική κρίση και την ελπίδα πως σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.
Να είναι το 2022 μία χρονιά όπου το σωματείο μας θα πανηγυρίσει νέες επιτυχίες και θα γράψει μια νέα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του.

Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησαν οι συνθήκες, οι προσπάθειές μας για έναν μεγάλο Ροτσίδη συνεχίζονται. Το 2022 φέρνει μαζί του νέα οράματα και νέους στόχους. Προχωράμε με ελπίδα, θάρρος, αισιοδοξία και δύναμη, επιστρατεύουμε δυνάμεις για να υλοποιήσουμε τους στόχους.
Εξήντα χρόνια άλλωστε, αγωνιζόμαστε, ονειρευόμαστε και δημιουργούμε. Η λαμπρή ιστορία του σωματείου μας συνεχίζει να γράφεται καθημερινά και ταπεινά από όλους εσάς και από όλους εμάς με αστείρευτο μελάνι τη στήριξή και την αγάπη σας.

Φίλες και φίλοι,

Ας υποδεχθούμε το 2022 με χαμόγελο και τα δώρα του να είναι για όλους μας υγεία, οικογενειακή γαλήνη, χαρά, προκοπή και δημιουργία και για τον ΡΟΤΣΙΔΗ μας καινούργιες επιτυχίες.

Καλή Χρονιά και Χρόνια πολλά!

Άντρος Σαββίδης
Πρόεδρος