ΑΠΟΕΛ – ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι: Συνεργασία στο Τμήμα Πετόσφαιρας

07/06/2024209
Polish_20240607_074859859.jpg


Το σωματείο Ροτσίδης Μάμμαρι ανακοινώνει τη συνεργασία του με το σωματείο ΑΠΟΕΛ στο τμήμα Πετόσφαιρα στην επαρχία Λευκωσίας  με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Τμήματος Πετόσφαιρα.
Υπεύθυνος για την εκτέλεση και ανάπτυξη του νέου αυτού πλάνου λειτουργίας και ανάπτυξης έχει επιλεγεί από κοινού ο κος Γιώργος Ζαννέτος. Ο κος Ζαννέτος, είναι ο δημιουργός των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ και Γενικός Αρχηγός των αθλημάτων του υδάτινου στίβου από το 2014 μέχρι σήμερα.

Το Τμήμα Πετόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί ονομάζεται ΑΠΟΕΛ – ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι Πετόσφαιρα και θα λειτουργήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τα ακόλουθα αναπτυξιακά και αγωνιστικά τμήματα:

• Ομάδα Πετόσφαιρας Γυναικών
• Ομάδα Πετόσφαιρας Νεανίδων (Κ18)
• Ομάδα Πετόσφαιρας Κορασίδων (Κ16)
• Ομάδα Πετόσφαιρας Παγκορασίδων (Κ14)
• Προαγωνιστικά Τμήματα Αγοριών και Κοριτσιών (Ηλικίας από 8 μέχρι 12 χρονών)

Οι προπονήσεις των αναπτυξιακών μας κλιμακίων θα διεξάγονται στα γήπεδα του πολυπροπονητηρίου Ευάγγελος Φλωράκης, το οποίο βρίσκεται πίσω από το Μακάρειο Στάδιο αλλά και στην κλειστή αίθουσα του γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς.
Το αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα πετοσφαιρικά τμήματα του ΑΠΟΕΛ-ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι  που θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 99 999209 ή και μέσω της σελίδας του Τμήματος στο Facebook.


Ενδιαφέρουν


Επικοινωνία


info@rotsides.net

+357 22 832511